telefoon: +31 348 470 894Email: info@eigen-rijder-worden.nl

examen locaties

eigen rijder worden

Examenlocaties voor de examens voor het diploma eigen rijder

De examens voor de modules Bedrijfsmanagement, Personeelsmanagement, Wegvervoer en Internationaal goederen worden digitaal, via de computer, afgenomen. De examens voor de modules Financieel Management en Calculatie worden schriftelijk, op papier, afgenomen. CCV, afdeling ondernemersexamens stelt de data van de examens en de data van sluiting van inschrijving voor alle examens vast. Digitale examens worden dagelijks (werkdagen) afgenomen. Examendata voor de schriftelijke examens worden gepubliceerd op de website.

 

Computerexamens

De afdeling ondernemersexamens van CCV heeft als taak het uitgeven van getuigschriften met betrekking tot de vakbekwaamheid van ondernemers. De afdeling ondernemersexamens van CCV organiseert daartoe examens voor de vakbekwaamheid voor het vervoer van goederen over de weg. Getuigschriften en vakdiploma's, verstrekt door de afdeling ondernemersexamens van CCV worden erkend door de overheid op grond van de wettelijke bepalingen uit de Verordening (EG) nr. 1071/2009 en de Wet Wegvervoer Goederen.

Voor het verkrijgen van het getuigschrift van vakbekwaamheid voor het vervoer van goederen over de weg moeten de onderstaande modules worden behaald:

  • Module B - Bedrijfsmanagement
  • Module C - Calculatie
  • Module F - Financieel Management
  • Module P - Personeelsmanagement
  • Module WG - Wegvervoer Goederen
  • Module IG - Internationaal Goederen

 

De examens worden dagelijks afgenomen op verschillende locaties in Nederland. U kunt in principe binnen 10 dagen reserveren mits er voldoende plek beschikbaar is.

examen aanvragen klik hier

tarieven examen klik hier

examenlocaties klik hier

 

Je kunt je CCV-examen reserveren via Mijn CBR (mijn.cbr.nl). Ook kun je hier je reservering wijzigen of raadplegen. 
Inloggen doe je met je Digid - Je kunt datum, tijd en locatie zelf kiezen.

Kijk hier hoe je je examen kunt reserveren, klik hier om een examen te reserveren.

Alle examens worden digitaal afgenomen. 
De examens Bedrijfsmanagement, Personeelsmanagement, Wegvervoer en Internationaal Goederen/Bus bestaan uit meerkeuzevragen die je beantwoord op het computerscherm. 
De vragen voor de examens Calculatie en Financieel Management staan op het computerscherm, maar je moet je antwoorden met pen/potlood schrijven op een antwoordblad.

Kijk hier om alvast te zien hoe de examens nieuwe stijl eruit zien. 
Of kijk hier voor een langere versie