telefoon: +31 348 470 894Email: info@eigen-rijder-worden.nl

cursus eigen rijder

zelf of samen ?

Zelfstudie (e-learning) of klassikale lessen volgen voor de cursus eigen rijder worden?

De schriftelijke thuisstudie is voor wie geen tijd wil of kan vrij maken om de lessen te volgen. Je kunt alles thuis zelf doen, hebt je tijd helemaal zelf in de hand en je bent ook goedkoper uit dan met lesdagen.

Met de verschillende edities die we leveren basic-lite-full is er altijd wel een boekenpakket dat bij je studiewensen past. Met name de e-learning met Full service boeken wordt veel gevolgd. Hierbij heb je uitgebreide lesboeken en werkboeken ter beschikking. Op de website heb je toegang tot de antwoordmodellen en kunt direct je eigen huiswerk nakijken. Je hoeft dus niet te wachten op een docent die je huiswerk na kijkt en pas na enkele dagen een antwoord stuurt. Je hebt dus direct feedback over je resultaten. Mocht je toch nog met vragen zitten, dan staat je persoonlijke coach 7 dagen per week van 8 tot 21 uur voor je klaar om je vragen te beantwoorden via de e-mail en de telefoon. Op de website kun je ook nog aanvullende oefeningen maken ter voorbereiding op je examens.

Zijn er toch nog modules waar je achteraf graag lesdagen voor bij wilt nemen, geen probleem. die kun later los bijkopen. Veel cursisten die thuisstudie doen kopen voor calculatie en financieel management nog lesdagen bij. dit zijn vakken waar de ondersteuning van de docent nu net dat verschil kan maken.

 

De mondelinge lesdagen zijn ideaal voor wie de ondersteuning van een docent prettig vind en graag de rode draad krijgt aangereikt of de valkuilen krijgt uitgelegd.

Je kunt bij ons door het modulaire systeem op elk moment instappen en met elke willekeurige module van start gaan. Zo kun je dus praktisch elke week wel beginnen met de klassikale cursus voor het ondernemersdiplomas. Je hoeft dus niet op het volgende cursus blok te wachten bij ons. En het tempo kies je ook zelf. De meeste cursisten kiezen om de modules in 3 tot 6 maanden te doorlopen. maar het kan ook sneller of langzamer. Je mag ook tijdens je cursus nog van tempo wisselen. Bovendien is het netwerken tussen cursiten in de klas zakelijk ook niet slecht, er zijn toch al diverse samenwerkingen uit voort gekomen. Op onze website staat altijd de meest recente beschikbare planning overzicht voor onze leslocatie.