telefoon: +31 348 470 894Email: info@eigen-rijder-worden.nl

cursus eigen rijder

modules

Wanneer je de cursus eigen rijder worden en het diploma (Getuigschrift Vakbekwaamheid) wilt behalen zijn er verschillende modules te volgen.

 

  • bedrijfsmanagement
  • personeelsmanagment
  • wegvervoer goederen
  • calculatie
  • finaniceel management

 

Voor meer informatie over de modules voor het ondernemersdiploma beroepsvervoer klik hier.

 

Mogelijkheden voor het volgen van de cursus voor het ondernemersdiploma beroepsvervoer

Om je voor te bereiden op het examen voor het ondernemersdiploma beroepsvervoer kun je bij TLEC de cursus voor eigen rijder worden volgen. Je kunt de cursus boeken aanschaffen en dan met zelfstudie of e-learning aan de slag gaan. Maar je kunt ook een cursus volgen waarbij je in de klas les krijgt van ons team van docenten. Of je maakt de combinatie. Je begint met de zelfstudie en volgt daarna nog voor (bepaalde) modules les. Wij hebben met onze edities voor elk budget en studiewens een oplossing

1. Het pakket ECONOMY bevat digitale lesboeken, digitale naslagwerken/wetboeken en het online oefenen.

2. Het pakket COMFORT bevat digitale lesboeken, digitale naslagwerken/wetboeken en het online oefenen. Daarnaast heb je toegang tot onze video's en ondersteuning via e-mail en telefoon.

3. Het pakket PREMIUM bevat digitale lesboeken, digitale naslagwerken/wetboeken en het online oefenen, video's, ondersteuning, maar ook heb je er ook nog papieren les- en werkboeken erbij.

Elke van bovenstaande pakketten kan gekozen worden met of zonder lesdagen (voor 1 of meerdere modules). Kies je voor lesdagen dan kun je deze dagen vrij kiezen uit onze beschikbare planning. De lesdagen kun je ook kosteloos verplaatsen. De prijslijst voor de cursussen kun je hier vinden.

Wij verzorgen de klassikale de cursus eigen rijder worden op verschillende locaties in Nederland. Je kunt via onze planning helemaal zelf kiezen welke modules je wanneer volgt en waar dat je die volgt. Zo kun je dus jouw agenda aanpassen op onze planning. Je mag met elke willekeurige module beginnen en de modules in elke willekeurige volgorde volgen. Je hoeft dus niet te wachten op het volgend cursusblok, maar kunt meteen instromen. Je lesdag keuze is gegarandeerd op onze locatie Montfoort-Utrecht zodra er 1 deelnemer is ingeschreven. Wij annuleren of verzetten je lesdag dus niet meer omdat er te weinig deelnemers zouden zijn op onze hoofdlocatie in Utrecht-Montfoort zodra er 1 deelnemer is ingeschreven. Op onze website staat altijd de meest recente beschikbare planning overzicht voor onze leslocaties.

 

In montfoort (bij utrecht) bieden wij de lesdagen in een hoge frequentie aan, heb je volgende week wat extra tijd, dan kun je waarschijnlijk nog snel inspringen. dit is vooral handig als je in een bepaald seizoen het wat rustiger hebt en je de vrijheid wil hebben om van dat seizoen maximaal te profiteren. Je hoeft immers niet lang te wachten tot die ene module weer eens voorbij komt.

 

Je kunt de boeken en/of cursusdagen bij ons in een compleet pakket aanschaffen, of per module bestellen. Bij bestellen per losse module kun je de kosten spreiden. Bij bestellen van complete pakket hebben we een korting in de prijs verwerkt. Kijk voor meer informatie bij onze cursusprijzen voor de cursus eigen rijder worden.

 

Het examen doe je bij het seb via het ccv-cbr. Vier van de zes examens zijn per computer, je kunt elke werkdag terecht op de computer examen locaties. De examens doe je per module en kun je allemaal heel makkelijk zelf aanvragen en inplannen. Je hebt dus voor een groot deel zelf in de hand wanneer je jouw examen gaat doen. Mogelijk heb je al diplomas die je een vrijstelling opleveren voor bepaalde modules. Je kunt bij het examenbureua je diplomas laten controleren en zijn beslissen of je dan een vrijstelling kunt krijgen.