telefoon: +31 348 470 894Email: info@eigen-rijder-worden.nl

eigen rijder worden cursus

TLEC verzorgt al enkele jaren met veel succes de cursus om eigen rijder te worden. Dus wanneer u als eigen rijder wilt worden in de vervoerswereld staan wij voor u klaar. Wij hebben jarenlange ervaring in het vakkundig opleiden van mensen die in hun toekomst willen investeren.

Onze cursussen zijn zeer flexibel opgezet. U doet de cursus in modules. Per module kunt u kiezen voor één van onze locaties in Nederland, op werkdagen of op zaterdagen. Geplande lesdagen mogen altijd kosteloos verzet worden. Door het modulaire systeem kunt altijd wel snel al van start. U stuurt bij ons geen huiswerk op. U hoeft dus niet op antwoord van ons te wachten, u krijgt kosteloos toegang tot onze antwoordmodellen en daarmee heeft u direct feedback op uw huiswerk.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij een chauffeur met ambities tot eigen rijder te bieden hebben en wilt u meer weten over onze eigen rijder opleiding? Kijk dan snel verder op deze website. We hopen snel meer voor u te mogen betekenen.