telefoon: +31 348 470 894Email: info@eigen-rijder-worden.nl

eigen rijder worden

opleiding eigen rijder

De eigen rijder opleiding


Flexibiliteit is het sleutelwoord bij cursus eigen rijder opleiding.

Cursuslesdaggarantie

Bij de klassikale cursussen eigen rijder gaan de lesdagen uit onze actuele planning op de locatie Montfoort altijd door. Onze minimum deelnemers eis is dus 1 cursist. wij hanteren dus eigenlijk geen minimum eis, omdat wij van mening zijn dat het risico om genoeg deelnemers te hebben bij ons als opleider ligt en niet bij u als cursist. U heeft immers al uw vrije dag gepland en misschien zelfs al een examen gepland. Wij vinden dit een belangrijke verbintenis naar u als cursist toe dat wij dit explicitiet hebben opgenomen in onze cursus voorwaarden. De actuele planning voor de opleiding eigen rijder kunt u hier raadplegen.

Flexibele opleiding

U kiest zelf uw 12 lesdagen uit via de beschikbare planning. U mag daarbij wisselen van locatie en u mag ook de weekdagen en zaterdagen mixen.

U kunt niet naar een lesdag komen?

Want u heeft het te druk, u heeft geen zin, u heeft gisteren een spontaan feestje gehad. U laat het ons uiterlijk de avond voor de cursus weten en u verzet uw lesdag kosteloos.

Wilt u er wat langer over doen, dat kan.

De meeste van onze cursisten werken de 6 modules af in een periode van 3 tot 6 maanden. Wij blijven voor u klaar staan tot en met het laatste examen. Wij leggen u dus geen tijdslimiet op om de cursus af te ronden. De enige tijdslimiet die er is komt van het examenbureau, u moet binnen 5 jaar alle 6 de modules hebben afgerond.

Gaat het te langzaam of te snel?

Heeft u zich over- of onderschat in de eigen rijder opleiding? Is het op het werk of privé toch drukker geworden. Geen nood, u verzet uw lesdagen kosteloos.

Wanneer wilt u beginnen?

Het maakt niet uit met welke module u begint, u vindt dus in onze planning altijd wel een module om volgende week mee van start te gaan. u hoeft dus niet te wachten op een volgend cursusblok

Up to date lesmateriaal

Wij vernieuwen regelmatig ons lesmateriaal, aangepast aan de (nieuwste) examentermen en wettelijke richtlijnen. Wij laten onze opdrachten controleren door het examenbureau. Heeft u bij ons de cursus gekocht en is het lesmateriaal al wat ouder? Geen probleem, u hoeft geen nieuwe boeken bij ons te kopen. Via onze website krijgt u altijd de update ter beschikking, zonder extra kosten. U krijgt bij ons bij de werkboeken gewoon de antwoorden geleverd. u hoeft dus niet extra te betalen om over de antwoorden te kunnen beschikken, ook de goedkopere pakketten beschikken dus over de antwoorden en studiebegeleiding !

We bieden het lesmateriaal aan in drie vormen, BASIC, LITE en FULL

1. Het pakket Basic zijn uitgewerkte eindtermen. Dit pakket is ideaal voor degene die enkel op zoek is naar de examenstof. Er zijn bij dit pakket geen oefeningen, wetboeken, ondersteuning en toegang tot de website.

2. Het pakket Lite zijn uitgewerkte eindtermen en voor elke module drie proefexamens. Dit pakket is ideaal voor degene die enkel op zoek is naar de examenstof en een enkele oefeningen. Er zijn bij dit pakket geen wetboeken, ondersteuning en toegang tot de website.

3. Het Full pakket zijn uitgebreide lesboeken en werkboeken. Dit pakket is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een complete service. Afgezien dat de lesboeken uitgebreider zijn dan bij het Basic en Lite pakket, zijn ook de werkboeken voorzien van veel oefeningen en proefexamens. Je krijgt bij dit pakket verder nog de antwoordmodellen, ondersteuning van je persoonlijke docent en toegang tot onze website voor extra en online examentrainingen. Uiteraard kunt u bij problemen tijdens het studeren contact zoeken met de docent voor nadere uitleg. Dit doet u via de e-mail en voor de grote paniek zijn wij 7 dagen per week bereikbaar tussen 8.00 uur en 21.00 voor uw vragen.

Altijd toegang tot antwoorden

Omdat u de antwoorden bij de boeken krijgt kunt u meteen uw eigen studievoortgang controleren. U hoeft dus geen huiswerk op te sturen en dan te wachten op ons, u krijgt meteen uw feedback omdat u zelf de antwoorden nakijkt.

Heeft u vragen tijdens uw studie?

U mailt ons en wij beantwoorden uw mail binnen 12 uur. Zit u helemaal in paniek? Bel ons dan van 8 uur tot 22 uur, 7 dagen per week, dus ook op zondag. Nemen wij de telefoon op dat moment niet op, dan staan we zelf voor de klas en bellen u in de eerste pauze op.

Lunch

Tijdens de klassikale cursus van de eigen rijder opleiding laat u uw boterhammen gerust thuis, de lunch is geregeld. Kijk hier voor een overzicht van onze leslocaties.

Lage prijs

Ondanks de investeringen die er gedaan moeten worden om het lesmateriaal te maken en bij te houden, proberen wij de cursusprijs zo laag mogelijk te houden. Heeft u wat minder te spenderen, kies dan voor de boeken in zwart wit print op A5 formaat. Iets meer te spenderen? Kies dan voor de boeken in full colour en op A5. Op zoek naar wat meer? Kies dan voor de A4 boeken in full colour. In alle pakketten zijn de boeken inhoudelijk gelijk, enkel de printwijze en het formaat zijn anders.

Heeft u zelf een groep cursisten bijelkaar?

Neem dan contact met ons op voor een voorstel op maat, wij verzorgen graag de cursus bij u "thuis".


Met uw motivatie en onze ervaring gaat het zeker slagen !

 

 

 

Aan de inhoud van deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. De adviezen worden slechts als algemeen voorbeeld gepresenteerd en is niet gericht op toepassing in individuele gevallen. Wij aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid – uit welken hoofde ook – voor de toepassing ervan in dergelijke individuele gevallen.